Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard

 Silent Reader[s]




✿ ATIKAH NARDIA✿


✿HELLO,SELAMAT DATNG KE BLOG YANG TIDAK SEBERAPA INI..KLIK BUTTON FOLLOW OKEY ✿



ღ❤KLIK BUTTON DI BAWAHღ❤

ღ❤My Biographyღ❤
ღ❤ My Stuffღ❤
ღ❤ My Linksღ❤
ღ❤ My Diaryღ❤



Older Post | Newer Post
peRkArA yAng sEriNg diLakUkaN semAsA kEcIL♥
Wednesday, April 4, 2012 | 1:00 AM | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikun..
Malam yang sunyi ini tetibe saja teringatkan zaman kanak-kanak dulu..
awak semua masih ingat ta permainan yang awak,awak pernah main masa zaman kanak-kanak..
saya masih ingat lagi dulu saya suka sangat main permainan ini
                                            Dulu masa kecik2 saya suka main masak2 bila bosan..Rasa macam kelakar plak masa kecik2 dulu masak daun jew an =)..Selain permainan ini saya suka jugak main permainan ini


                                            permainan ini memang best lha bila main..kita kena angkat satu persatu lidi tu jangan sampai bergoyang..permainan ini ajar saya bersabar..Walaupun susah dan kadang2 rasa macam na menangis je bila salah satu lidi tu bergoyang =)


                                                      
 ini pulak batu sereban..Permainan ini saya selalu main bersama adik2 saya..hihihi selalu bergaduh bila main permainan ni...aawak semua pun pasti ade main permainan ini jugak kan =)


hahahahaha ni gambar dam ular..dah lama ta main permainan ini..best sangat bila main permainan ni..tapi kadang2 rasa frust jugaak kalau main permainan ini kita dah na game over tibe2 tekena kat tempat yang ada ular dan kita terpaksa turun mengikut ular too =)

OKEY LHA SAYA UPDATE STATUS PADA PAGI NIE..JAM SUDA MENUNJUKKAN PUKUL 1 PAGI..MATA SAYA PUN DAH SEPIT..OKE NITEZ =)